psihijatar vukušić

'Pernarova sljedba već mi prijeti smrću, tražit ću zaštitu od Božinovića'

09.01.2019 u 10:44

Bionic
Reading

Nakon gostovanja u RTL Direktu kod Zorana Šprajca gdje je govorio o 'liječničkim' savjetima saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara, psihijatar Herman Vukušić požalio se sinoć da mu 'Pernarova sljedba već prijeti smrću'

'Nisam ni izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca u povodu 'doktora Pernara', koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: 'Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana'. Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov 'Mein Kampf', a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću', napisao je Vukušić sinoć na Facebooku, javlja Večernji.hr.

U njemu je dodao kako će izravno od ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića zatražiti zaštitu za sebe i svoju obitelj, a Pernarovu stranicu prijaviti Facebooku.

'Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke ili sljedba Charlesa Mansona?! Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim', napisao je Vukšić.