priča za generacije

Maras i Pernar, šaljivca dva, po Facebooku zadirkuju Bauka

03.03.2017 u 22:41

Bionic
Reading

Društvene mreže drage su političarima, a na njih često pogled skreću i mediji. Aktivan na Facebooku i danas je bio SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras, a pažnju je privukao statusom u kojem je iskazao, kako se čini, opetovanu naklonost spram kolege po Saboru iz Živog zida Ivana Pernara pecnuvši pritom 'štedljiva' kolegu iz SDP-ovih saborskih klupa Arsena Bauka

'Zamislite koja bi to tek bila vijest da je umjesto Ivan Pernar, Arsen Bauk nekom dao 2.000 kuna', napisao je Gordan Maras na Facebooku aludirajući na poznatu štedljivost stranačkog kolege s Brača. 

Prozvani Bauk zasad nije reagirao, no u komentarima se javio Pernar i poručio: 'O tome bi se pričalo generacijama!'

Pernar je, podsjetimo, nagradio srednjoškolku iz Bjelovara s 2.000 kuna jer se, kako je napisao na Facebooku, jedina u grupi učenika u posjetu Saboru 'suprotstavila direktivi profesora' da nema razgovora ili fotografiranja s njim.

U Saboru su za tportal službeno potvrdili da poduzimaju 'sve potrebne radnje radi utvrđivanja činjenica spomenutog događaja', nakon čega će, ovisno o rezultatima, izvijestiti nadležna tijela.

U iščekivanju informacija o (ne)kažnjivosti Pernarovog čina, tportal je razgovarao s psihologinjom Mirjanom Krizmanić koja smatra da je Pernar prešao granicu dopuštenog i da bi ga trebalo sankcionirati.