PUCNJAVA U BANCI

Ovo je pljačkaš koji je ranio zaštitara u Puli

01.09.2011 u 14:14

Bionic
Reading

PU Istarska objavila je fotografiju s nadzornih kamera pljačkaša koji je jučer pokušao opljačati poslovnicu Istarske kreditne banke u Puli prilikom čega je ranio zaštitara Denisa Matoševića

Policija intenzivno traga za naoružanim počiniteljem, muškarcem srednjih godina, visine oko 170 centimetara, mršave tjelesne građe, prosijede kose i svijetle puti, koji je u vrijeme pokušaja pljačke bio odjeven u bijelu majicu kratkih rukava i svijetle duge hlače, s tamnom obućom i šilt kapom krem boje", rekao je glasnogovornik PU istarske Valter Opašić.

Zaštitar Matošević  koji se ispriječio razbojniku u pokušaju pljačke Istarske kreditne banke u Poreču nakon jučerašnje trosatne operacije zadržan je do daljnjega na odjelu intenzivne njege pulske Opće bolnice. Pri hrvanju s napadačem metak mu je okrznuo ruku i završio u trbuhu.

Matošević je jučer u 16 sati otpremljen u operacijsku salu. Operacija, prilikom koje su liječnici morali odstraniti slezenu te sanirati ranu na ruci, trajala je do 18.45 sati, kada je prebačen na odjel intenzivne njege. 'Mladić je pri svijesti, dobio je cjepivo i upravo rade s njim vježbe disanja', rečeno nam je u bolnici.