MURGANIĆ UMJESTO JELIĆA

Ovo je nova saborska zastupnica

24.01.2014 u 17:53

Bionic
Reading

Predsjedništvo HDZ-a prihvatilo je danas ostavku potpredsjednika HDZ-a Damira Jelića na mjestu saborskog zastupnika i prihvatilo njegov prijedlog da do 25. svibnja, do izbora za EU parlament, zastupnica bude Nada Murganić, priopćila je karlovačka Županijska organizacija HDZ-a

Potpredsjednik Jelić odlučio je dati ostavku na mjesto saborskog zastupnika, ali i nadalje obnašati stranačku funkciju i dužnost gradonačelnika Karlovca, a kao obrazloženje za odstupanje iz Hrvatskog sabora naveo je nemogućnost da dovoljno kvalitetno obavljanja poslove na svim funkcijama.

Taj je Jelićev potez skladan dokumentu 'Smjernice Gradske organizacije HDZ-a Karlovca' koji između ostalog propisuje decentralizaciju dužnosti pojedinaca, navodi se u priopćenju. Nada Murganić je od nedavno i glavna tajnica Zajednica žena HDZ-a 'Katarina Zrinska'.


U ovom trenutku karlovački odbor HDZ-a ima predstavnike u svim tijelima HDZ-a: potpredsjednika, članove Nadzornog odbora, članove Središnjeg odbora, Nadzornog odbora, Predsjedništva Utemeljitelja HDZ-a, a Karlovčani su također i članovi svih odbora HDZ-a - odbora za turizma, poljoprivredu, gospodarstvo, zaštitu okoliša i drugih, stoji u priopćenju.