ŠTRAJK U NJEMAČKOJ

Otkazano 15 letova Germanwingsa

24.01.2013 u 14:03

Bionic
Reading

Kratki i planirani štrajk osoblja za sigurnost u pokrajini Nordhein-Wesfalen uzrokuje određene komunikacijske poteškoće tijekom letova i u zračnoj luci Köln/Bonn, koja je ujedno baza Germanwingsa. Iz tog je razloga njemački avioprijevoznik primoran otkazati nekoliko letova, a određeni je broj letova odgođen, izvijestili su iz agencije za komunikacijski menadžment Media Val

Iz Germanwingsa javljaju kako je riječ o 15 otkazanih letova koji su trebali prevesti oko 3000 putnika.

Najnovije informacije o trenutnoj situaciji i otkazanim letovima mogu se naći na internetskoj stranici www.germanwings.com, a putnici ondje mogu besplatno promijeniti vrijeme leta ili ga u potpunosti otkazati. Germanwings je, ističu iz agencije Media Val, pravovremeno obavijestio sve putnike čiji su letovi otkazani te poslao preporuke o korištenju drugih prijevoznih sredstava za vrijeme trajanja štrajka.

Sindikat osoblja za sigurnost pozvao je svoje članove na potpunu obustavu rada od 4 sata ujutro, a Germanwings se ispričava putnicima za neugodnosti prouzrokovane štrajkom uz napomenu da pokušava smanjiti štetu, koliko je god to moguće u tim okolnostima.