AUDIO MU NAŠAO NOVI STAN

Ostojić se napokon seli iz stana medijskog tajkuna Pavića

02.01.2013 u 15:48

Bionic
Reading

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić napokon se seli iz stana od 45 kvadrata u vlasništvu tvrtke Com.com čiji je gazda medijski tajkun Ninoslav Pavić. U novi i veći stan trebao bi se useliti tijekom siječnja

AUDIO (Agencija za upravljanje državnom imovinom) Ranku Ostojiću pronašao je novi stan u Zagrebu i, kako doznajemo, trebao bi se u njega preseliti tijekom siječnja. Novi stan bit će veći od onoga u kojem je Ostojić živio do sada.

Koliko košta novi stan, koliko ima kvadrata i gdje se točno nalazi, nismo još uspjeli saznati. U Ministarstvu kažu da prije samog preseljenja još trebaju riješiti neke tehničke detalje. U odabiru stana važna je bila i sigurnosna procjena jer je ministar štićena osoba.

Podsjetimo, Ostojiću AUDIO od 2008. godine plaća stan od 45 kvadrata u Zagrebu koji iznajmljuje Ninoslav Pavić - suvlasnik EPH. Ostojić je taj stan koristio i ranije kao zaposlenik EPH, odnosno Slobodne Dalmacije, pa mu je bilo jednostavnije ostati u njemu i kada je bio zastupnik u Saboru. 'Skroz mi je bio dobar ovaj stan, odgovarao mi je i zato se nisam preselio', rekao je Ostojić u listopadu kada je informacija o potencijalnom sukobu interesa izašla u javnost.

U stanu je ostao i kada je postao ministar iako je, tvrdi, godinu dana tražio da ga premjeste u veći stan kako bi mu se pridružila i obitelj. No, rekao je da je bilo teško naći stan od 2.500 kuna, koliko je koštao Pavićev stan od 45 kvadrata. Iznos mjesečnog najma novog stana javna je informacija (jer se najam plaća iz proračuna), te bismo je trebali saznati do ministrova preseljenja.