Audi RS7

Osječka tvrtka prodaje Audi RS7 koji je koristio Ronaldo: Stižu nam upiti sa svih strana

02.11.2022 u 11:05

Bionic
Reading

Osječka tvrtka Auto Aurum objavila je oglas da prodaje automobil iz flote Real Madrida Audi RS7 405 KS, a koji je bio dodijeljen Cristianu Ronaldu za odlazak na treninge

Otkada se pročulo da prodaju automobil iz flote Real Madrida koji je bio dodijeljen Cristianu Ronaldu za odlazak na treninge, u osječkoj tvrtki Auto Aurum ne prestaje zvoniti telefon.

'Automobil je bio dodijeljen Ronaldu na korištenje od strane sponzora. Automobil je u odličnom stanju, a upite imamo iz cijele Hrvatske, regije i šire', kazali su nam iz osječke tvrtke i potvrdili navedeni oglas.

  • +18
Audi Performance 605 KS koji je vozio Cristiano Ronaldo Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

Riječ je o Audiju RS7 405 KS iz 2017. godine koji je u promet ušao godinu kasnije. Prešao je 28.0000 kilometara. Vozilo je, kako se navodi, u odličnom stanju, bez potrebnih ulaganja. Cijena mu je 109.999 eura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vlado Kos

Automobil je iz flote Real Madrida, navodi se također u navedenom oglasu, a bilo je dodijeljeno Cristianu Ronaldu od sponzora za odlazak na treninge. Kupac neće morati dolaziti po njega jer, kako se navodi, moguća je dostava na kućnu adresu.