IPAK DOLAZI I NA PC

Odgođen Ghost Recon: Future Soldier

11.01.2012 u 16:32

Bionic
Reading

Nadolazeći Ghost Recon odgođen je, i to za kraj svibnja, a za razliku od uobičajene prakse – Ubisoft se igračima na odgodi odlučio i ispričati

Nadolazeći futuristički FPS Ghost Recon: Future Soldier odgođen je, i to za 24. svibnja, objavljeno je iz Ubisofta. Zanimljivo, igra se prvotno na tržištu trebala pronaći još početkom 2010. Nakon toga, odgođena je za početak 2011., a iako je nakon toliko drastičnih odgoda teško ozbiljno shvatiti Ubisoft, vjerujemo da će se igra na tržištu zaista pojaviti krajem svibnja ove godine.

 

Povodom odgode Ubisoft je objavio i video isprike u kojemu se pojavljuje Adrian Lacey, razvojni direktor Future Soldiera:

 

 

'Igra je praktički gotova, no želimo uzeti još nekoliko mjeseci kako bismo vam osigurali savršeno iskustvo', kazao je Lacey za odgodu igre. Iako će još jedna odgoda zasigurno razočarati mnoge, dobra je vijest ta da igra ipak dolazi i na PC, iako je ranije najavljeno da se to neće dogoditi zbog sve veće raširenosti piratstva na PC platformi. Ipak, pretpostavljamo da će PC verzija kasniti za ostalim verzijama s obzirom na to da se primarno radi za konzole.