MARIHUANA ILI DUHAN

Objavljena fotografija Čehoka s džointom

13.05.2009 u 14:49

Bionic
Reading

Portal Index.hr objavio je fotografiju na kojoj se vidi varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok kako, ustvrdio je pošiljatelj fotografije, puši marihuanu, no ubrzo se oglasio Čehok i ustvrdio da u smotuljku nije bila marihuana, već duhan te da je fotografija rezultat interne šale

'Na izletu u Amsterdam prije šest godina nas desetak iz varaždinske gradske uprave smotali smo duhan tako da izgleda kao džoint. Potom smo se slikali, a sve je to bila zafrkancija. Nismo bili ni u coffee shopu, nego u hotelu. Ovo je smiješno', izjavio je Čehok za 24 sata.

'Kao klinac povukao sam dim marihuane, kao i svi. Danas ni cigarete ne pušim jer mi smeta dim, a kamoli marihuanu', kazao je varaždinski gradonačelnik, a objavu fotografije ocijenio je dijelom prljave predizborne kampanje.

Zanimljivo je kako Čehokov glavni koalicijski partner i šef HDZ-a Ivo Sanader već danima putuje zemljom i građane plaši da je 'glas za SDP, glas za legalizaciju lakih droga', iako je poznato da lokalna vlast nema ovlasti legalizirati ni droge ni prostituciju, a ni političku korupciju.