novi termini

Objavljen raspored cijepljenja na Zagrebačkom velesajmu za ovaj tjedan, no na jednu lokaciju po treću dozu možete doći kad god hoćete

02.11.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Cijepljenje protiv bolesti COVID-19 nastavlja se i ovog tjedna na lokaciji Zagrebačkog velesajma

Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba i HZJZ obavještavaju da se i ovaj tjedan nastavlja besplatno cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu. Prema objavi od 2. studenog 2021., cijepljenje na punktu Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, odvijat će se u paviljonima 8A i 9.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HZJZ

U nastavku dostavljamo raspored cijepljenja u paviljonima 8A i 9 Zagrebačkog velesajma tod 2.11.2021. do 7.11.2021.:

  • 2. studenog (utorak), od 14,30 do 19 sati, cjepivima Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson & Johnson) i Spikevax (Moderna), javni poziv na prvu i drugu dozu
  • 3. studenog (srijeda), od 8 do 12 sati, primjena treće doze u imunokompromitiranih osoba cjepivom Comirnaty (Pfizer) i Spikevax (Moderna) i docjepljivanje osoba koje su završile primarno cijepljenje, neovisno o vrsti cjepiva, cjepivom Comirnaty (Pfizer) i Spikevax (Moderna)
  • 4. studenog (četvrtak), od 14,30 do 19 sati, cjepivima Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson & Johnson) i Spikevax (Moderna), javni poziv na prvu i drugu dozu
  • 5. studenog (petak), od 8 do 12 sati, cjepivima Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson & Johnson) i Spikevax (Moderna), javni poziv na prvu i drugu dozu.

Cijepljenje će se provoditi svim dostupnim vrstama cjepiva.

  • +13
Gužva za cijepljenje na Velesajmu Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Hrvatski zavod za javno zdravstvo organizirao je i dva punkta za cijepljenje bez najavljivanja. Cijepljenje na obje lokacije organizirano je za osobe koje trebaju primiti prvu, drugu ili treću/docjepnu dozu cjepiva, uz obavezno predočenje potvrde o cijepljenju ako je osoba došla po drugu ili treću dozu cjepiva. Također, u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo u Rockefellerovoj 7 u Zagrebu te u podružnici HZJZ-a u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu počela su raditi savjetovališta za cijepljenje protiv covida-19 i to svake subote, od 8 do 12 sati, bez prethodnog naručivanja. Građani se mole da svakako ponesu medicinsku dokumentaciju koju smatraju potrebnom predočiti za davanje savjeta.

  • Prvi punkt organiziran je u suradnji sa Školom narodnog zdravlja Andrija Štampar na adresi Rockefellerova 4. Građani se bez prethodne najave mogu cijepiti svake srijede od 16 do 20 sati. Dostupna su sva cjepiva, a građani mogu primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva.
  • Drugi punkt građanima je na raspolaganju svakim radnim danom od 8 do 18 sati u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu (Kajzerica, zgrada kod semafora u neposrednoj blizini Hipodroma). Cjepivo Moderna bit će od 11. listopada dostupno utorkom, srijedom i četvrtkom. Sva ostala cjepiva (Comirnaty, AstraZeneca i J&J/Janssen) dostupna su svim danima u tjednu. Građani na istoj adresi mogu primiti i treću dozu cjepiva svaki radni dan od 8 do 18 sati.