TEŠKE OZLJEDE

Novosadski dekan u središtu Zagreba naletio na pješaka

22.11.2013 u 17:29

Bionic
Reading

Dekan novosadskog Fakulteta tehničkih nauka Rade Doroslovački (60) prouzročio je prometnu nesreću ispred zagrebačkog hotela International kojom prilikom je, zbog vlastite nepažnje, naletio na pješaka i teško ga ozlijedio.

U teškom stanju sa nekoliko prijeloma, 38-godišnji pješak K.M. kolima je Hitne pomoći prevezen u Kliniku za traumatologiju na sanaciju prijeloma kosti, a policija je pristigla na mjesto događaja radi obavljanja očevida, piše Jutarnji list

Kako doznajemo, novosadski dekan je u četvrtak oko 20 sati vozio službenu Škodu superb srbijanskih nacionalnih oznaka u vlasništvu fakulteta po Miramarskoj ulici u smjeru juga te je dolaskom do kućnog broja 24. vozilo naglo zaustavio i iz, samo njemu poznatog razloga, krenuo voziti u natrag.

Pritom nije ni slutio da mu je iza automobila pješak koji je, pak, cestu prelazio udaljen više od 50 metara od pješačkog prijelaza. Je li u pitanju trenutak nepažnje, rastrojenosti ili nešto treće, nije poznato. Kako bilo, doktor matematičkih nauka Doroslovački podvrgnut je alkotestu koji je bio negativan te će protiv njega uslijediti odgovarajuće sankcije.