MAFIJAŠKI OBRAČUN

Novo ubojstvo bombom u Beogradu!

03.07.2012 u 16:12

Bionic
Reading

Jedna osoba je poginula, a jedna je ozlijeđena u eksploziji bombe podmetnute pod automobil u beogradskom naselju Bele Vode, javlja srpski B92

Eksplodirao je automobil marke Audi a6, a smrtno je stradao R. J. (32) koji je, kako B92 saznaje, nećak svjedoka suradnika Nebojše Joksovića u postupku protiv grupe Darka Šarića, javlja srpski B92

Eksplozija u Ulici braće Vučkovića dogodila se oko 14 sati, a lakše je ozlijeđen P. R. (35). Očevid je u tijeku, a uskoro se očekuje još informacija.

Ovo je druga eksplozija automobila u Beogradu u samo dva tjedna, a u prvoj, za koju se također ispostavilo da je izazvana podmetnutom bombom, stradao je Boško Raičević, rođak Andrije Draškovića. Kako kažu u MUP-u, obje eksplozije su veoma slične.

Joksović je svjedočio o aktivnostima Šarićevog klana u Italiji, i to kao glavni Šarićev suradnik u toj zemlji, a poslije svjedočenja uslijedila su dva napada na njegovu imovinu.

U svibnju 2011. na zgradu njegove tiskare u Žarkovu ispaljene su tri zolje, a mjesec dana kasnije bačena je i bomba na njegov kafić La prinčipesa u istom naselju.

Joksović, kojeg policija čuva na tajnoj lokaciji u Beogradu, pokušao je pobjeći vlastima u prosincu prošle godine, a kako je tada pisao Blic, on nikada nije potpisao ulazak u program zaštite svjedoka i 'slobodno se kretao Beogradom'.