INOVATIVNI I MODERNI

Nova TV proslavila deseti rođendan

27.04.2010 u 15:40

Bionic
Reading

Povodom desete godišnjice kuće čelnici Nove TV prisjetili su se cijelog desetljeća uspješnog poslovanja. Prva komercijalna televizija s ponosom je istaknula da je postavila temelje moderne televizije

Predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić ocijenio je da je Nova TV značajno obilježila posljednjih 10 godina hrvatske medijske povijesti.

'Imamo rezultate za slavlje kao najuspješnija komercijalna televizija u Hrvatskoj. Bili smo prvi u mnogočemu i bili smo hrabri', rekao je Mavrić.

Publika i struka Novu TV su proglasili inovativnom, modernom i tržišno orijentiranom televizijom.

'Od CME-a smo preuzeli neka od najvažnijih medijskih iskustava, ali i sačuvali vlastiti identitet, razvili vlastite formate i produkciju, prva smo televizija koja je razvila internetski portal i među prvim smo internetskim grupacijama na tržištu', rekao je Dražen Mavrić te dodao da je Nova TV i važan gospodarski subjekt zato što i u doba krize ostvaruje dobre financijske rezultate.

Direktorica Informativnog programa Iva Gačić istaknula je da su u proteklih pet godina od njegova pokretanja pokazali da se mogu nositi s najvećima i gledateljima dali mogućnost izbora. 'Uvjerena sam da ćemo i ubuduće održati neupitnu neovisnost, iako je važno naglasiti da je bilo potrebno puno ustrajnosti da se odoli raznim pritiscima', naglasila je Gačić.

Na presici je premijerno prikazan videospot pod nazivom 'Čudesan svijet Nove TV' koji će svoju televizijsku premijeru imati nakon večerašnjeg 'Dnevnika' Nove TV.