Nose li se bolje poznati ili nepoznati?

Nose li se bolje poznati ili nepoznati?

21.03.2012 u 02:26

Bionic
Reading

Ne mogu ne primjetiti da se u posljednje vrijeme, po hrvatskim medijima, više komentira modni izričaj potpunih anonimaca negoli poznatih zvijezdica. Ne znam je li razlog tomu što je hrvatsko celebrity društvo u modnom smislu (a i u svakom drugom) sve

nezanimljivije ili je to jednostavno trend koji smo preuzeli (kao i svaki drugi do sada) sa zapadne hemisfere. Bilo kako bilo, dobro je. Jer "ulica" osim što je uvijek bila zanimljivija od modne piste, nerijetko je inspirirala i same modne dizajnere.

U današnjoj "uličnoj" modi donosim vam fotogaleriju dvojice najpopularnijih hrvatskih "uličnih" modnih fotografa koji su, na nedavno održanom FASHION.HR-u, ovjekovječili hrpu anonimusa i pokoju zvijezdicu. On je Goran Čižmešija i fotka za svoju stranicu Street Style Seconds, te za STILIST magazin, a ona je Antonija Butković i fotka za svoj blog pod nazivom Croator.net. Ukoliko do sada niste čuli za njih (što mi je teško povjerovati), a volite vidjeti dobar streetstyle svakako markirajte njihove stranice.

photos: Goran Čižmešija / STILIST magazin
photos: Antonija Butković / Croator.net