Njegovo veličanstvo gospodin Jastog!

Njegovo veličanstvo gospodin Jastog!

16.05.2013 u 13:39

Bionic
Reading

Ne, ovo nije gastro post, iako se ne bi bunila porciji finog jastoga na pijatu. Zato sam ga priskrbila na prsima zahvaljujući genijalnom Zigmanu čija me kolekcija za proljeće/ljeto 2013 oduševila. Ukoliko želite i vi svog printanog jastoga, zaigrajte se s nama.


Da je Zigman odličan modni dizajner i da uvijek iznova oduševi svakom svojom novom kolekcijom nije ništa novo. No, zadnja me njegova kolekcija posebno oduševila jer je pokazao svu svoju raskoš vrhunskog ilustratora. Gotovo svaki model nosi print njegovih ilustracija, a motivi su baš onakvi kakvi trebaju biti - ljetni, obojani, dominantni…

Haljina koju sam posudila za ovaj session mali je rezime svih motiva kojima se Zigman poslužio u kolekciji. Jastog, šipci, brodski konopi; sve to još u prirodnoj veličini jamče da u ovakvom jednom komadičku svakako prođete primjećeni.

Jodica, mali gradski bike je asesoar bez kojeg ne mrdam posljednjih dana nikud. Inače ju ne vozim potpeticama, ali ove su mi kreda bijele cipele iz HM-a totalno sjele na kombinaciju.

haljina: Zigman SS 2013, torbica: poklon od prijateljice, cipele: HM, čarapice: Yamamay, naočale: vintage (Hrelić), bicikl: Joddy

photo: Luka Nižetić


Kad god sam u prilici, za svoje vjerne čitatelje/ice pokušam iskamčiti koji komadičak. Tako je i ovaj put. Darežljivi Zigman najsretnijoj čitateljici pokanja majicu s gore spomenutim printom. Objavu potražite na facebooku ModeKomode i Zigmana. Sretno svima!

Danas je u eter pušten najnoviji singl našeg fotografa Luke. Prpošan, ljetan i optimističan, baš poput ovog sessiona.