Nije show ako nije MaPet Show!

Nije show ako nije MaPet Show!

06.02.2013 u 00:39

Bionic
Reading

Odbrojavamo zadnje sate do prvog MaPet Show-a! Novi je to Marijanin i moj projekt čija će premijera biti sutra na Tportalu. U postu vam donosim vizuale za koje se pobrinuo bratko Luka i opis emisije u kojoj će prva gošća biti Severina.

Koncept emisije smo smislile preko starog dobrog Skypea jednog zimskog poslijepodneva dok sam još bila u Barceloni, a čim sam se vratila u rodnu grudu bacile smo se na realizaciju Marijaninog i Petrinog show-a (od tuda kratica MaPet Show).

Osnovna razlika između ove i svih ostalih emisija koje ste do sada imali priliku gledati je u tome što u stvaranju sadržaja sudjelujete upravo vi.

Svakog tjedna ćemo na našoj facebook stranici MaPet Show Tportal objaviti jednog gosta kojem ćete imati priliku postaviti Mlako, Papreno i/ili Toksično pitanje. Pitanja ćemo sortirati u Lonce istine iz kojih će hrvatski celebovi izvlačiti vaša pitanja i na njih odgovarati.

Svako vaše pitanje ulazi u bubanj za Tjednicu (paprenu tjednu nagradu), te Mjesečnicu (toksičnu mjesečnu nagradu) koje ćemo uskoro objaviti.

U prvom MaPet Show-u koji ćemo sutra premijerno prikazati na Tportalu i na Max Tv-u gostovala je hrvatska pjevačica, majka, a mnogi će reći i 'kraljica' Severina. Seve je bila opuštena, u čemu je uvelike pomogla rakijica grofa Petrekovića, a koje nam je pikanterije otkrila, doznat ćete uskoro.

MaPet Show već od sutra će imati svoj kanal na MaxZoni i MaxTv-u, a pratiti nas možete putem twittera @mapetshow1 i facebook stranice Mapet Show Tportal gdje nam možete predlagati goste, slati svoje mlake kritike, paprena pitanja i toksične komentare. A tu je i naš mail: mapet.show@t-com.hr

I dobro upamtite: Nije show, ako nije MaPet Show! :D

styling: Petra Nižetić

accessorise: 2Women1SewingMachine

make up artist: Ivana Bilandžija Billy / Illamasqua

photo: Luka Nižetić

studio: JL Style