ZABRINUTA NJEMICA

Nestalog supruga pronašli u iznajmljenom apartmanu

20.06.2011 u 17:06

Bionic
Reading

Potraga za 48-godišnjim njemačkim državljaninom, koji se u petak oko osam sati izjutra iz autokampa Polari uputio biciklom prema Rovinju, no u autokamp se nije vratio, ipak je sretno završila

Nijemac, koji se očito samo htio udaljiti od supruge, nakon cjelodnevne potrage pronađen je živ i zdrav – u jednom iznajmljenom rovinjskom apartmanu.

Naime, intenzivna potraga za nestalim strancem pokrenuta je odmah nakon što je u subotu oko 8.30 sati rovinjska policija zaprimila prijavu državljanke Njemačke da se njen 48-godišnji suprug dan ranije, sivim biciklom mountainbike, udaljio iz rovinjskog autokampa Polari, nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Uz pomoć djelatnika DVD Rovinj, Bale, Žminj, Rovinjsko selo i pripadnika JVP Rovinj pretraživao se teren od autokampa Colone do uvale Punta Corentte te plaže u Ulici Sv. Križ u Rovinju, a angažiran je i službeni helikopter Ministarstva unutarnjih poslova. Policijskim izvidima naposljetku je utvrđeno da je osoba s istim podacima prethodnog dana prijavila boravak u jednom apartmanu na području Rovinja.

Iz kampa nestali Nijemac je oko 20 sati doista i pronađen na toj rovinjskoj adresi, a kako je sretnu vijest primila njegova zabrinuta supruga, nije poznato.