VUKOVIĆEVA PORUKA

Navijači su nas spasili – uzvratit ćemo im pobjedom

16.10.2012 u 14:15

Bionic
Reading

Najiskusniji napadač Hajduka Ivan Vuković zahvalio je navijačima što su se u tako velikom broju okupili pred splitskom Banovinom i praktično spasili klub, te je najavio kako im se igrači pobjedom nad Istrom žele odužiti

Hajduk igra puno bolje na Poljudu nego u gostima, a najiskusniji napadač bijelih Ivan Vuković vjeruje da će se niz dobrih igara i pobjeda nastaviti i nakon nedjeljnog ogleda s Istrom, kojim Hajduk otvara seriju utakmica u Splitu. Ako budu uspješni, mogli bi se priključiti vrhu ljestvice.

'Dobro smo se odmorili u protekla dva tjedna, zaželjeli smo se igranja utakmica i nadam se da ćemo protiv Istre nastaviti s dobrim igrama na Poljudu. Pogotovo zbog naših navijača, koji nas vode do pobjeda i pozivamo ih da nas dođu podržati u što većem broju, a mi ćemo im za podršku uzvratiti pobjedom', najavio je Vuković.

'Podrška navijača nam znače puno, nije to floskula, to je stvarno tako. Oni su dokazali u petak, odnosno u ponedjeljak, praktički su spasili klub i sve nas. Mi imamo njihovu podršku, oni imaju našu i to je sjajna stvar', kaže Vuković, koji pobjedu nad Istrom želi posvetiti navijačima.

'Utakmica protiv Istre u gostima je bila teška, nadam se da će na Poljudu biti lakše, da ćemo doći do pobjede koju svi želimo posvetiti našim navijačima. Sada igramo nekoliko utakmica za redom kod kuće i vjerujem kako ćemo skupiti dovoljno bodova i još se više približiti Dinamu' - zaključio je Vuković.