ništa od finala

Navijači se razišli, dio ih ostao na glavnom zagrebačkom trgu i nakon poraza

13.12.2022 u 23:07

Bionic
Reading

Nakon poraza Hrvatske od Argentine, mnoštvo navijača razišlo se s Trga bana Jelačića gdje su pratili polufinalnu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, no dio ih se zadržao unatoč porazu hrvatske reprezentacije.

Navijači su čitavu utakmicu bodrili hrvatsku reprezentaciju unatoč hladnoći i velikoj prednosti Argentine, a od drugog poluvremena su usijanu atmosferu podizali bakljama i pjesmom.

Zagrebački središnji trg, na kojem je bio postavljen veliki ekran, bio je ispunjen navijačima tijekom cijele utakmice, a dio ih je ostao i poslije zabavljati se, uz glazbu puhačkih instrumenata i skandiranje.

Iz Policijske uprave zagrebačke doznaje se da tijekom praćenja polufinalnog susreta na javnim površinama u utorak navečer nije bilo značajnijih sigurnosnih događaja, a prema dostupnim informacijama, ekipe hitne medicinske pomoći u središtu grada nisu imale intervencija.

Hrvatska reprezentacija poražena je u polufinalnom susretu na Svjetskom nogometnom prvenstvu sa 3:0, bolji su bili nogometaši Argentine koji su se plasirali u finale.

Hrvatsku, u borbi za treće mjesto, u subotu očekuje poražena momčad u polufinalnom srazu Francuske i Maroka.

  • +2
Navijači prate utakmicu Argentina - Hrvatska na Europskom trgu Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas