najvjerniji navijači

Modrići su ponovo na okupu, a Vanji se pridružila i supruga još jednog našeg reprezentativca

13.12.2022 u 19:54

Bionic
Reading

Obitelj Modrić nije propustila nijednu utakmicu našeg velikog kapetana Luke, a na tribinama bodre i ovaj hrvatski okršaj s Argentinom! Vanja Modrić s djecom te Lukini roditelji spremni su za još jednu napetu utakmicu, a nije ju propustila ni Anita Lovren

Stigao je i taj dan! Ovaj utorak saznat ćemo ima li Hrvatska šanse da pobjedom protiv Argentine osvoji šansu za svjetsko zlato. Cijela Hrvatska strepi i cijeli dan željno iščekuje 20 sati da vidimo naše dečke na terenu, a posebno su sretni oni koji su ostavili sve i uputili se u Katar uživo gledati povijesne trenutke našeg nogometa.

Okršaj protiv dvostrukih svjetskih prvaka prati i cijela obitelj našeg kapetana, našeg Luke Modrića!

Na tribinama se nalaze njegovi roditelji, koji ponosno nose vlastito prezime na našem crveno-bijelom dresu. S Modrićevim roditeljima je i supruga Vanja Modrić te njihovo troje djece, Ivano, Ema i Sofia.

Modrići nisu propustili nijednu utakmicu, a ovo Svjetsko prvenstvo je i Modrićevo zadnje ovako veliko prvenstvo pa cijela obitelj proživljava te velike trenutke za našeg Luku, ali i cijelu hrvatsku zajednicu ljubitelja nogometa.

Na tribine je stigla i Anita Lovren, a tatu Dejana gledat će i kći Elena te sin Josip. Lovrenova Anita povukla se s društvenih mreža pa su ovo rijetke prilike kada ju možemo vidjeti.

Modrići Izvor: Profimedia / Autor: Tom Dubravec