poziv za sud

Nakon što je Turudić prozvao Hrvatsku poštu, iz nje je stigao ekspresan odgovor

25.09.2019 u 23:31

Bionic
Reading

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu, sudac Ivan Turudić koji se u kratkom razdoblju dvaput našao na sudu zbog prometnih prekršaja, između ostalog, kako je za činjenicu da nije obaviješten da se protiv njega u Bjelovaru vodi prekršajni postupak kriva 'prvenstveno Pošta'

Nije ih bilo (obavijesti o pošiljkama op.a.). Poštar dođe u vrijeme kada sam na poslu i zvoni. Ako nema nikog u zgradi tko bi mu otvorio ulazna vrata, on ode i putem baci odrezak. Znate kako to funkcionira. U mom ulazu ima oko šest, sedam stanova i svi su u vrijeme dolaska poštara na poslu', kazao je Turudić u razgovoru za Jutarnji list.

Na dodatno pitanje kako je moguće da sva tri puta nije bilo nikoga: U čemu je problem? Ne morate mi vjerovati.

Nakon Turudićevog intervjua oglasili su se iz Hrvatske pošte.

'Obavljena je hitna provjera na terenu i utvrđeno je kako je uručenje navedenih pošiljaka obavljeno u potpunosti sukladno važećim propisima. Uz to, kontaktiran je i poštar koji obavlja dostavu na tu adresu te je potvrđeno kako je dostava uredno obavljena.

Dakle, dostavu je poštar pokušao na adresi te nakon što primatelj tamo nije zatečen u kovčežiću je ostavljena obavijest o prispijeću pošiljke.

Primatelj u roku od pet radnih dana pošiljku nije podigao u poštanskom uredu te je ona vraćena pošiljatelju. Isto se ponovilo prilikom pokušaja dostave četiri različite pošiljke', priopćili su iz Hrvatske pošte.