PREMIJERKA RADI, RADI I SAMO RADI

Nakon misice, Kosor će naći vremena i za Sudca?

  • Autor: I.E.Matijašević
  • Zadnja izmjena 12.07.2011 16:10
  • Objavljeno 12.07.2011 u 15:19
Jadranka Kosor odraz u zrcalu

Jadranka Kosor odraz u zrcalu

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Povodom vijesti da je privatna tvrtka Joshua kontroverznog svećenika Zlatka Sudca zapala u velike financijske teškoće oglasio se i stručnjak opće prakse, sociolog Slaven Letica, koji je za Jutarnji list izjavio kako su, čuvši tu vijest, on i premijerka Kosor nazvali zaduženog karizmatika i poželjeli da nastavi održavati seminare duhovne obnove

Naime, Sudčeva tvrtka je u 2010. godini zabilježila minus od 435 tisuća kuna.

Svoju privrženost premijerki karizmatik rado s vremena na vrijeme podijeli s javnošću ističući da je Jadranka Kosor dobra žena.

Zlatka Sudca su u karizmatičku orbitu lansirali seminari duhovne obnove koji su privlačili brojne vjernike, među kojima su zapažena i mnoga lica iz javnog života. No nakon što mu je Crkva 2009. godine zabranila seminare duhovne obnove njegova se zvjezdana karijera počela lagano gasiti.

'Zlatka nema u javnosti jer mu je Crkva to zabranila. Živi u jednoj kući u Zagrebu kod prijatelja koji mu je dao atelje i tamo radi vitraje', kazao je za Jutarnji jedan Sudčev prijatelj. Istaknuo je kako se nada da će Crkva već najesen dopustiti seminare duhovne obnove. Isto uvjerenje su izrazili i premijerka Jadranka Kosor i Slaven Letica, kolumnist Sudčeva portala.

'Bio sam prije mjesec dana s premijerkom, pa smo nazvali Sudca. Rekla je da je šteta to da se seminari više ne održavaju te kako će se ona osobno susresti s njim te popričati o tom problemu. Inače, smatra da su seminari korisni za branitelje i ljude s problemima', ispričao je Jutarnjem Letica.

Premijerka, koja je posljednjih mjeseci zauzeta rezanjem predizbornih vrpci i polaganjem predizbornih kamena temeljaca, voli isticati kako nema vremena ni zašto osim raditi za dobrobit Hrvatske i svih građana, no usprkos toj prezauzetosti ipak će uloviti malo vremena za susret s karizmatikom Sudcem. Kao što je danas, recimo, pored svih obveza, uspjela izdvojiti vrijeme za susret i fotografiranje s novom Miss Universe Natalijom Prica u hotelu Westin. Premijerkine simpatije misica je očito zadobila kada je izjavila da upravo u njoj (Jadranki Kosor) vidi svoj uzor.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi