Najljepše bajke Cro-A-Porter-a!

Najljepše bajke Cro-A-Porter-a!

26.03.2012 u 01:27

Bionic
Reading

Iako nisam bila u prilici pohoditi Cro-A-Porter i iako je fotografija jedno, a slika v živo drugo, moram podijeliti s vama svoje favorite.


Prelistavajući hrvatske portale i blogove nakon Cro-A-Porter-a naišla sam na odlične fotke koje je napravila mlada hrvatska blogerica Ana Karadžole. Ana, osim što radi super fotke i ima jako direktan stil pisanja, vrlo je ažurna pa svakako bacite oko na njezin blog Psycho-couture

Muška kolekcija Andreje Bistričić i Maje Merlić samo je nastavak predivne priče koja se zove Dioralop. Andrejini krojevi i Majini printovi me jednostavno hipnotiziraju.

Još jedna fuzija iz kolekcije u kolekciju rađa najukusnije plodove koje itekako želim probati, a to je ona iskusne Madame Demode i prpošne Tamare Bombardelli.

Mladi Tomislav Bahorić je još jednom napravio sjajnu mušku kolekciju, a Boris Pavlin i Matija Vuica svojim su haljinama ispričali prekrasne bajke.

Najiščekivaniji je tradicionalno bio Yuraj Zigman koji ni ovaj put nije podbacio. Nije lud Viktor Drago kada za kraj ostavi uvijek razigranog i inovativanog Riječanina (pardon Kostrenjanina) koji od svake svoje revije napravi spektakl kojeg se sjećamo još dugo nakon.

Dioralop
Madame Demode i Tamara Bombardelli
Tomislav Bahorić
Xenia Design

Boris Pavlin
Matija Vuica

Sonja Lamut
Teo Perić za MAK
Luka Grubišić
Zigman (nakit Micica)

Photos: Ana Karadžole (Psycho-couture)