preminuo u bolnici

Teška prometna nesreća u Čazmi; motociklist naglo zakočio, prešao na suprotnu stranu i podletio pod automobil

06.03.2020 u 16:38

Bionic
Reading

Oko 10.55 sati dogodila se teška prometna nesreća u Ulici Franje Vidovića u Čazmi u kojoj je ozlijede opasne po život zadobio 25-godišnji motociklist. U trenutku prometne nesreće imao je zaštitnu kacigu na glavi

Motociklist je zadobio ozlijede opasne po život oko 10.55 sati u Ulici Franje Vidovića u Čazmi. U trenutku prometne nesreće 25-godišnji vozač motocikla imao je zaštitnu kacigu na glavi, a zbog neprilagođene brzine kretanja, gustoće prometa i naglog kočenja prešao je na lijevu stranu kolnika i udario u zadnji lijevi bočni kraj osobnog automobila kojim je upravljala 31-godišnja vozačica koja se kretala ispred i u istom smjeru.

U trenutku nesreće vozačica je skretala lijevo na kolni ulaz. Nakon udara došlo je do pada vozača motocikla koji je podletio pod automobil, priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Motociklist je prevezen u Opću bolnicu Bjelovar gdje je od zadobivenih ozlijeda preminuo.

Tijekom policijskog očevica od 11.05 do 11.53 sati promet je na dionici ceste DC-43 bio u potpunosti zatvoren i odvijao se obilazno dok se od 11.54 do 13.48 sati odvijao naizmjenično jednom prometnom trakom.

Ovo je treća poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.