dva puta operiran

Nadbiskupija otkrila kakvo je zdravstveno stanje mons. Ante Jozića

09.04.2019 u 14:43

Bionic
Reading

Splitsko-makarska nadbiskupija izvijestila je javnost o zdravstvenom stanju mons. Ante Jozića koji je u nedjelju navečer sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći u tunelu sv. Ilija – Biokovo

'Nakon što je mons. Ante Jozić primljen u Klinički bolnički centar Split s ozljedama opasnim po život, uslijed prometne nesreće, do sada su izvršena dva kirurška zahvata kojima su zaustavljena unutarnja krvarenja te sanirana oštećenja unutarnjih organa. Poslije ovih zahvata stanje mons. Jozića je stabilno i zadovoljavajuće. Kad se dodatno pacijent stabilizira, radit će se i zahvati na sanaciji lomova kostiju noge.

Splitsko-makarska nadbiskupija izražava veliku zahvalnost ravnatelju, liječnicima čitavom medicinskom osoblju KBC-a Split koji su svojom izvrsnošću i profesionalnošću poboljšali stanje mons. Jozića. Također zahvaljujemo svima koji su, bilo obitelji, bilo Nadbiskupiji, uputili poruke pažnje i brižnosti te molitve za oporavak mons. Ante Jozića.

Ovim putem upućujemo najiskreniju molbu svima koji su zainteresirani za stanje mons. Jozića da nipošto ne vrše pritisak, s bilo koje strane, na medicinsko osoblje KBC-a Split tražeći informacije o stanju pacijenta. Mnogobrojni pozivi liječnike i medicinsko osoblje ometaju u vršenju njihove prvotne dužnosti za brigu i dobro pacijenata.

Sve daljnje informacije o oporavku, kao i o novom datumu ređenja, pravovremeno će se objavljivati na web-stranici Splitsko-makarske nadbiskupije (www.smn.hr)',