MITO ZA DOKTORA

'Nadam se da na pregled kod Kujundžića ne moram donijeti kuvertu'

19.10.2014 u 17:37

Bionic
Reading

'Rado ću otići na pregled kod dr. Milana Kujundžića, samo se nadam da neću morati donijeti kuvertu', odgovorio je aktualni predsjednik Ivo Josipović na Kujundžićeve prozivke kako mu treba pregled, jer je bolesnik koji se ruga hrvatskom narodu te da je potpuno neupotrebljiv

To je, kako prenose 24 sata, Josipović izrekao tijekom današnjeg posjeta obitelji Pleško u Gubaševom kraj Zaboka, koja je s 1,3 milijuna kuna poduzetničkog impulsa Ministarstva poduzetništva i obrta pokrenula novi pogon metaloprerađivačke industrije.

"Ovakvi dani su nešto što svi željno i radosno očekujemo. Dani kada se pokazuju da je uspjeh u Hrvatskoj moguć, dani kada se otvaraju nova radna mjesta i kada s optimizmom možemo pogledati u budućnost i reći da će biti bolje. Iza ovog projekta su velik napor gospodina Pleška i obitelji, ali i pomoć lokalne zajednice te minstarstava i Vlade. To je pravi put i dobar temelj za kvalitetnije i bolje gospodarstvo te sigurniju budućnost nas i naše djece", rekao je Josipović

"Ovdje u Zagorju je dobra priča, rast zaposlenosti, pad nezaposlenosti, raste izvoz, ali i plasman na domaća tržišta. Svi parametri su pozitivni", ocijenio je Josipović i dodao da primjeri poput obitelji Pleško zaslužuju našu pozornost jer su ne samo njihov uspjeh, nego i poruka da Hrvatska može bolje.

Na otvorenju je bio i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras koji je naglasio da je obrt dobio potpore od države kroz tri programa jer se radi o proizvodnji i izvozu više od 90 posto.