MIROGOJSKI KREMATORIJ

[FOTO/VIDEO] Na posljednji ispraćaj Mislava Bage došli i Andrej Plenković, Kolinda Grabar Kitarović... Pogledajte tko je sve bio tamo

23.08.2022 u 14:06

Bionic
Reading

Na Krematoriju na zagrebačkom Mirogoju održan je posljednji ispraćaj preminulog novinara i urednika Mislava Bage. Uz članove obitelji, na Krematoriju su bili brojni prijatelji, kolege i suradnici Mislava Bage te osobe iz javnog života te su se posljednji put oprostili od preminulog novinara, reportera i urednika Nove TV

Od Mislava su se došle oprostiti i brojne osobe iz javnog i političkog života, među njima i premijer Andrej Plenković, supruga predsjednika Zorana Milanovića Sanja Musić Milanović, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ministrica Nina Obuljen Koržinek, bivši ministri Zdravko Marić, Boris Lalovac, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, šef Reformista Radimir Čačić, bivši šef SDP-a Davor Bernardić, europarlamentarac Fred Matić i mnogi drugi, izvještava Dnevnik Nove TV.

  • +23
Posljednji ispraćaj Mislava Bage Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

U Velikoj dvorani Krematorija okupljeni su izrazili sućut obitelji i posljednji puta pozdravili svog prijatelja, suradnika, kolegu novinara koji je preminuo 18. kolovoza u 49. godini života.

Posljednji ispraćaj Mislava Bage na Krematoriju Izvor: Cropix

Komemoracija za preminulog novinara održana je u ponedjeljak u Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje su se, uz članove obitelji, od Mislava oprostili brojni prijatelji, novinari i suradnici te osobe iz javnog i političkog života.

  • +13
Mislav Bago Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Od Bage su se emotivnim govorima oprostili predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić, direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum, predsjednik HND-a Hrvoje Zovko, predsjednica Sindikata novinara Hrvatske i predsjednica Europske federacije novinara Maja Sever te njegova nećakinja Paula.

  • +27
Komemoracija za Mislava Bagu Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic