Poziv studentima

Na tportalu napravi prve novinarske korake

01.02.2018 u 14:03

Bionic
Reading

Pozivamo apsolvente i studente viših godina novinarstva, politologije, ali i svih drugih fakulteta koji žele krenuti novinarskim putem da nam se jave

Želiš li raditi kao novinar/ka u dinamičnoj redakciji jednog od najčitanijih news portala u Hrvatskoj? Student/ica si viših godina ili si nedavno završio/la fakultet? Tada si savršena osoba za tim tportala.

Tportal, koji ove godine obilježava 15 godina rada, od početka je među najčitanijim news portalima u Hrvatskoj. Ovim putem pozivamo apsolvente i studente viših godina novinarstva, politologije, ali i svih drugih fakulteta koji žele krenuti novinarskim putem da nam se jave.

U našoj redakciji naučit ćete se baviti terenskim radom, selekcijom i obradom informacija te oblikovanjem informacija kroz različite novinarske forme. Pružit ćemo vam osnovna znanja o novinarstvu i upoznati vas s procedurama koje će, one koje ostanu u branši, pratiti do kraja karijere. Ako želite s nama napraviti prve korake u struci, sve što trebate učiniti je kliknuti na link na kraju članka i ostaviti nam svoje podatke te pričekati da vam se javimo i pozovemo vas na testiranje u našu redakciju. Sretno!

Prijavi se na www.tportal.hr/studenti