DI SU PARE?

Na pitanje o dugu Kerum podivljao: 'Vi se Bogu ne klanjate, pazite šta govorite'

25.04.2017 u 20:25

Bionic
Reading

Kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum organizirao je besplatni koncert Mladena Grdovića i Jasne Zlokić, formalno u čast godišnjice otvaranja Zapadne obale, no uspio je zasjeniti sam sebe: potpuno je izgubio kontrolu na pitanja o svojim dugovima, pa je stao optuživati novinare da se 'ne klanjaju Bogu', da su zločesti i ljubomorni, te instruirani od strane njegove konkurencije

Okidač za bijes bilo je pitanje o dugovima njegovih tvrtki HRT-u, koji se kao jedan od više stotina dužnika našao na popisu tvrtki u sklopu predstečajnih nagodbi Kerumovih poduzeća. 'To je neutemeljeno i neistinito, ostat ćete bez plaće pa ćete plakati!?, vikao je Kerum.

'Jeste li ikad išta napravili, jeste li podijelili plaće? Bog sve vidi! Vi se Bogu ne klanjate i ne molite, a ja mu se molim! Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli!', nastavio je, upozorivši novinarku i da 'pazi šta govori' i da je 'može biti sram mikrofona kojeg nosi'.

U medijima je već objavljen popis tvrtki kojima nije plaćeno čak 1,7 milijardi kuna, koliko je službeno registrirano u sklopu predstečajnih nagodbi, a Kerum tvrdi da je stvarnost potpuno drugačija - no ne želi ulaziti u tu temu.

'Željko Kerum nikome nije dužan, drugi su dužni Željku Kerumu!', uzviknuo je.

Objavio je da je Zlatko Ževrnja 'žrtva lobija u HDZ-u', te da su mu elite predviđene Androm Krstulovićem Oparom 'namjestile kraj blistave karijere'. Kazao je i da neće podržati novog HDZ-ovog kandidata za župana, Blaženka Bobana, već će isturiti vlastitoga, a ispričao se Bračanima jer su vijećnici njegovog HGS-a glasovali za dodjelu koncesije nad Zlatnim ratom tvrtki Sport B.

Cijeli Kerumov ispad bijesa pogledajte u videu.