DŽABE SAMO NA ISTOČNOM DIJELU

Na Obonjan možete ako imate minimalno sto kuna

11.08.2016 u 11:04

Bionic
Reading

Jednodnevni posjet Obonjanu Britanci ipak naplaćuju, i to 100 kuna, javila je čitateljica Šibenik.in portala koja je potaknuta jučerašnjim tekstom otišla vidjeti kako taj resort izgleda i, kaže, nemalo se iznenadila jer se nije mogla slobodno kretati otokom kao što je najavljivano

Međutim, iz tvrtke Obonjan rivijera napominju da je mogla slobodno boraviti na istočnom dijelu otoka, ali u resortu, na zapadnom dijelu, morala je platiti ulaznicu u koju je bilo uključeno korištenje ležaljke i suncobrana.

'Došla sam redovnom linijom Jadrolinije. Otišla sam kupiti plavu narukvicu na koji sam mislila staviti novac da popijem kavu, ali to nisam mogla napraviti ako ne platim tih sto kuna koje mi nitko nije vratio', istaknula je ogorčena Šibenčanka, za Šibenik.in, koja je htjela ostati anonimna.

Kristijan Gržetić
iz PR službe Obonjan Rivijere napomenuo je da svi mogu doći na pristanište na otok, bez ikakvih ograničenja, ali zapadnu stranu, gdje su smještajni kapaciteti, moraju nekako kontrolirati, a to namjeravaju raditi prodajom ulaznica za resort.

'Svi s brodovima su dobrodošli. Mogu slobodno boraviti na istočnoj strani otoka. Što se tiče zapadne obale gdje su barovi i restorani, ali i smještajni kapaciteti, moraju kupiti ulaznicu u koju je uključena ležaljka i suncobran. Nakon što plate tih 100 kuna, dobivaju plavu narukvicu bez koje ne mogu biti u resortu jer je ona garancija sigurnosti, ali i sredstvo plaćanja', objasnio  je Gržetić

Gosti na plavu narukvicu uplaćuju novac s kojim kupuju hranu i piće na Obonjanu, a onaj iznos koji ne potroše, uredno im se vraća.