FACEBOOK KANALIZACIJA

Most se posipa pepelom zbog uvrede na račun Sandre Perković

07.09.2016 u 10:12

Bionic
Reading

'Ispričavam se i ne odobravam takve istupe i vrijeđanje bilo koga', kazao je za tportal glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja nakon što je njihov kandidat Siniša Ružić, navodni prijedlog te stranke za ministra kulture, sportašicu Sandru Perković uvrijedio na svom profilu na Facebooku

Ova predizborna kampanja puna je niskih udaraca i uvreda, kako na nečiji osobni račun, tako i na račun članova obitelji. Posljednji u nizu stigao je od glumca Siniše Ružića koji je u svom postu o Milanu Bandiću usput izvrijeđao Sandru Perković, nazvavši ju glupačom.

'Milan Bandić, u svom kraju poznat pod nadimkom Prevara, dno je dna: korištenje djece u kampanji, zloupotreba Hanžekovićevog memorijala, koji plaćaju građani, od strane olimpijske pobjednice i politički interesne glupače Perković; podmićivanje i trošenje gradskog novca za privatne tulume... jadno... srećom, gotov je... još samo nekoliko mjeseci', napisao je Ružić na Facebooku. Post je naknadno izbrisao.


Glasnogovornik Mosta Grmoja ograđuje se od takvih kvalifikacija i ispričava se zbog nanesene uvrede. 'Ispričavam se i naglašavam da mi ne odobravamo takve istupe i vrijeđanje. Što god mislili o Milanu Bandiću, Sandra Perkovića je naša proslavljena sportašica', kazao je Grmoja za tportal.

Ipak, sankcija zbog vrijeđanja neće biti, tj. Ružić ostaje kandidat u 1. izbornoj jedinici i to na osmom mjestu. Pojeo vuk magare, isto kao i u nedavnom slučaju, kada je HDZ-ov kandidat Stevo Culej po nacionalnoj osnovi uvrijedio predstavnika romske nacionalne manjine Veljka Kajtazija. HDZ se ispričao, no Culej ostaje na listi.