Moje boje za jesen - crno, bijelo i crveno!

Moje boje za jesen - crno, bijelo i crveno!

29.10.2013 u 14:03

Bionic
Reading

Posjetila sam dva fashion weeka u dva tjedna. Odjenula tri kombinacije u kojima dominiraju tri boje. Ja svoju recepturu za jesen imam. Kako vam se čini?


Kad se uhvatim nečega, ne puštam. To mi je pattern u gotovo svemu u životu. Posao, ljubav, moda itd.

No, kako je ovo blog o trivijalnostima, zadržimo se na njima.

Za prvu večer Fashion.hr-a odabrala sam crno-crvenu kombinaciju. Znam da je karirani uzorak hit sezone, ali u mojem ormaru nikada nije ni prestao biti hit. Nosim ga oduvijek i zauvijek.

A sad pričica s ovom kariranom 'suknjom': Posudih ja haljinu LEI LOU by Alex Dojčinović kao idem si jednom bit fina i čedna. Ne bu pretjerivala s nikakvim kerefekama i instalacijama. Mala crna haljinica..čist okay. I nazove me cura iz dućana i kaže kako će još par uzvanica odjenuti istu haljinu. Inače se ne opterećujem s tim glupostima, ali mi u trenutku sine pred očima materijal koji cca 3 godine stoji u ormaru zbog moje lijenosti da od njega napravim mantil kakav sam htjela. Zamotam ja tih par metara krpe oko male crne haljinice, zakačim sa šigurecama (čitaj: zihericama) i Voila!

Moram priznati da nije bila baš najudobnija kombinacija, ali uvijek sam nalazila neku posebnu čar u tom šlepu.

Sjajna frizerka Katica Topčić, osim što je meni složila, u doslovno 5 minuta, frizuru, zajedno sa svojim Kevin Murphy timom zaslužna je cjelokupni hairstyle na Fashion.hr-u. Ovom prilikom moram reći da je obavila maestralan posao, baš kao i njezini kolege iz Illamasque na čelu s Ivanom Bilandžijom Billy koji su odradili sjajan make up. Kako na modelima, tako i na meni.

Zadnju večer sam uskočila u svoj omiljeni Moschino kombinezon koji je jedan od onih klasičnih modela za koje vam nije žao što ste dali koji eur više jer ćete ga nositi do smrti. Podignula sam ga s majicom na prugice i crvenim Pepe jeans štiklama. Preko svega sam nabacila predivan crni kaput koji tražim već godinama i napokon sam ga upecala u Sisley-u.

CAP sam pohodila samo jednu večer. Odjenula sam predivnu VAIN suknju, ROBA majicu i omiljene salonke UNITED NUDE. Čini mi se da se Margielin sako dobro uklopio u kombinaciju.

photos: Jure Perišić

Koji vam se styling najviše sviđa?

Sutra vam donosim post sa svojim omiljenim komadima s oba fashion weeka. Stay tuned!