GLEDAJTE I KOMENTIRAJTE

Mogu li 'pjesnici' ušutkati 'modre'?

17.04.2012 u 10:09

Bionic
Reading

U utorak (18 sati, MAXtv) u Kranjčevićevoj je uzvratna utakmica polufinala Hrvatskog nogometnog kupa između Zagreba i Dinama. U njihovom prvom ogledu je bilo 1:1 pa je jasno kako nas očekuje još 90 neizvjesnih minuta

Tribina.hr omogućava praćenje prijenosa uzvratne utakmice Kupa između Zagreba i Hajduka. Kako bi pratili prijenos morate biti registrirani korisnik Tribine, imati dovoljno visoku reputaciju i potreban broj Vingda. Zbog tehničkih ograničenja broj gledatelja je ograničen pa su zbog toga uvedene ulaznice.

'Pjesnici' i dalje žive san o prvom Kup trofeju od kada je hrvatske samostalnosti, a prolaz u finale tražit će s najjačim adutima, jer na popisu izostanaka su igrači koji ne spadaju među nenadoknadive.

Ako domaćin uspije obraniti 1:1 (0:0 mu je dovoljno za prolaz) bit će to njegovo drugo finale Kupa u povijesti, a prvo su baš prije 15 godina izgubili od Dinama.

I baš taj okršaj iz 1997. i dan danas boli družinu iz Kranjčevićeve, jer je tada 'poštenim suđenjem' sudac Goran Marić bio najbolji igrač tadašnje Croatije. Zagreb je izgubio 2:1, a recimo Igor Cvitanović je svoju medalju bacio koliko mu je bilo neugodno zbog nepravde.

Što se tiče Dinama , on se naosvajao Rabuzinovog sunca, čak je 11 puta podigao taj pokal, a trener Ante Čačić kao i njegov kolega na suparničkoj klupi nema velikih briga zbog kartona i ozljeda. Samo su Rukavina i Šimunić izvan kadra.

Na Tribini.hr svi ljubitelji nogometa (i sporta općenito) mogu sudjelovati u analizama domaćih i stranih utakmica, te ocjenjivati učinak igrača. Nemojte propustiti iskazati svoje (ne)zadovoljstvo igrama kluba za koji navijate ili izreći mišljenje do kojeg je malo kome osim nama - stalo!

Zagrebovi aduti su domaći teren i sigurno veći motiv, ali Dinamo je kvalitetniji pa bi se usudili reći kako je sve u nogama gostujućih nogometaša. O njihovom pristupu ovisi konačan ishod. Ili možda griješimo?

Očekuje li nas dobar nogomet? Može li Zagreb nakon Hajduka na koljena baciti i drugog velikana hrvatskog nogometa? Tko ili što bi moglo presuditi? Bojite li se sudačkih pogrešaka?

Uključite se i vi u raspravu – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!

Spomenimo kako utakmicu između Zagreba i Dinama osim na tribini.hr u izravnom prijenosu možete pratiti i na kanalu Arenasporta na MAXtv-u

Vjerojatni sastavi:
Zagreb: Vidaković – Pelaić, Pavlović, Oršulić, Štiglec – Štrok, Trebotić, Šovčić – Abdurahimi, Medić, Jurendić
Dinamo: Kelava – Vrsaljko, Vida, Tonel, Pivarić – Leko, Badelj – Tomečak, Sammir, Kovačić - Krstanović