MARATONSKI SEKS

Mladić se s dvjema curama seksao do smrti

25.02.2009 u 09:41

Bionic
Reading

Mladi ruski biznismen Sergej K. seksao se do smrti. Naime, on se kladio da se može neprekidno seksati s dvjema djevojkama pola dana, tj. 12 sati. Zaradio je 200.000 rubalja, ali i izgubio život

Nakon što je došla hitna pomoć, liječnici su samo mogli ustanoviti smrt nevjerojatno potentnog Rusa. Očito Sergej K. nije znao da se s Viagrom i sličnim stimulansima ne smije pretjerivati jer posljedice mogu biti pogubne.

Sergej se na poslu upoznao s Alinom A. i Galjinom Z. Na početku se Sergej s djevojkama nalazio odvojeno, no kasnije su prijateljice pristale na seksualni odnos utroje te se kladile sa Sergejem tvrdeći da ne može biti s njima cijeli dan, dok je on tvrdio da može s obje istovremeno voditi ljubav čak 12 sati. U slučaju da zaista izdrži, djevojke su bile spremne platiti 200 tisuća rubalja, nešto više od četiri tisuće eura.

Čim su došli u stan, Sergej je popio nekoliko tableta Viagre, ispričala je kasnije policiji Alina K. i dodala da je 28-godišnjak pio i pivo, a kako je vjerovao u narodne savjete, jeo je i orahe s vrhnjem.