KOD ČAKOVCA

Mladić pokušao ubiti 38-godišnjaka, upucao njegovog sina

05.09.2011 u 11:18

Bionic
Reading

Obračun vatrenim oružjem 19-godišnjaka i 38-godišnjaka u Domašincu, u koji se uključio i maloljetni sin potonjeg, zamalo je završio tragično

Nedjeljno poslijepodne u Ulici Pere Pintara u Domašincu bilo je mirno sve dok 19-godišnjak iz tog mjesta nedaleko od Čakovca nije došao s pištoljem u ruci do kuće ispred koje su sjedila trojica muškaraca.

'Odmah nakon dolaska mladić je uperio pištolj kalibra 7,65 mm, koji je neovlašteno posjedovao, prema 38-godišnjaku koji je bio u društvu svoga brata i maloljetnog sina. Nakon što je uperio pištolj u smjeru oštećenog, maloljetni sin oštećenog uhvatio je za ruku počinitelja te je došlo do opaljenja pištolja. Pištolj je još jednom opalio u naguravanju i hrvanju', izvijestili su iz PU međimurske.

Zrna, nasreću, nisu pogodila sudionike obračuna, već stube obiteljske kuće, odnosno zadnje desno staklo vozila koje je bilo parkirano u blizini.

U tučnjavi i naguravanju 19-godišnji počinitelj zadobio je lake tjelesne ozljede te je uhićen, a protiv njega bit će podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva.