blagi simptomi

Milošević o zarazi koronavirusom: Bolje sam nego jučer, više nemam temperaturu

25.04.2021 u 14:23

Bionic
Reading

Nakon što su jučer iz Vlade izvijestili da se potpredsjednik Vlade Boris Milošević zarazio koronavirusom, on se danas oglasio na Facebooku

'Hvala svima koji mi se javljaju i pitaju kako sam. Danas sam dobro, bolje nego jučer. Više nemam temperaturu, samo još osjećam blagi umor. Cjepivo me štiti od jačih simptoma i nadam se da će tako i ostati', napisao je Milošević na Facebooku.

Podsjetimo, iz Vlade su jučer izvijestili da je potpredsjednik Boris Milošević pozitivan na koronavirus, iako je cijepljen s dvije doze cjepiva Pfizer. Simptomi su mu bili blagi, te je rečeno da će Milošević nastaviti posao iz izolacije.

Iz Vlade su jučer naglasili kako je poznato da nijedno od cjepiva ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19 te je u vrlo rijetkim i malobrojnim slučajevima utvrđena prisutnost COVID-19 i kod ljudi koji su već primili cjepivo. 'To ne umanjuje povjerenje i važnost cijepljenja kao ključnog alata u borbi protiv pandemije koronavirusa, uzimajući u obzir da sva odobrena cjepiva temeljem mišljenja EMA-e i struke štite od težih oblika i ishoda bolesti', poručili su u priopćenju.