tanka crna linija

Milošević: Između hrvatske države i ponora stoji samo HDZ

05.06.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Domagoj Ivan Milošević objasnio je zašto je bio jedan od tri člana Predsjedništva HDZ-a koji je u ponedjeljak bio suzdržan na stranačkom glasovanju o Davoru Ivi Stieru i Miru Kovaču

'Snaga HDZ-a je u zajedništvu, a to zajedništvo u 21. stoljeću ne znači jednoumlje. Na današnji dan između hrvatske države i naroda i ponora stoji samo HDZ. Taj ponor znači da umjesto da se 200-300 tisuća mladih vrati u Hrvatsku, da ih još toliko ode. Mi želimo zadržati mlade ljude, i poduzetnike. Kako ćemo to ostvariti? Ubrzavanjem gospodarskog rasta i strukturnim reformama, koliko god ta riječ nije popularna. To je naša obveza i odgovornost i način kako ćemo zadržati mlade u zemlji", rekao je Milošević za N1 televiziju.

Podsjetimo, Predsjedništvo HDZ-a u ponedjeljak je na prijedlog predsjednika stranke Andreja Plenkovića razriješilo dužnosti dojučerašnjeg političkog tajnika Davora Ivu Stiera i međunarodnog tajnika Mira Kovača. Plenković je kazao - zato jer među njima nema dovoljno povjerenja.

  • +19
Domagoj Ivan Milošević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Novi politički tajnik stranke od jučer je Lovro Kuščević, trenutni ministar uprave, a Kovača je na mjestu međunarodnog tajnika zamijenio Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova.