dvostruko slavlje

Milijan Brkić slavi rođendan i diplomu policijske škole

25.10.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić napokon je diplomirao u utorak 24. listopada. Doduše, već drugi put, ali mu je prva diploma poništena zbog sumnji u plagijat. Brkić ima razloga za dvostruko slavlje - danas mu je 47. rođendan

Milijan Brkić konačno je diplomirao i time postao stručni specijalist kriminalistike, donosi Dnevnik.hr.

'Milijan Brkić, rođen 25. listopada 1970. u Ljubuškom, Bosna i Hercegovina, završio je dana 24. listopada 2017. godine na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu specijalistički diplomski stručni studij kriminalistike u trajanju od dvije godine.

 

  • +22
Milijan Brkić nedavno je ronio do prve postaje Križnog puta Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Položio je sve propisane ispite, udovoljio svim drugim propisanim obvezama, stekao 120 ECTS bodova i stručni naziv stručni specijalist kriminalistike (struč. spec. crim.), kao i sva prava koja mu pripadaju po propisima Republike Hrvatske', stoji u uvjerenju koje je Brkiću izdala Visoka policijska škola.

Podsjetimo, Brkić je prvi put diplomirao još prije šest godina na temu 'Organizacijske razine MUP-a RH', ali je tu diplomu poništila Visoka policijska škola nakon što su u javnost stigle ozbiljne sumnje da se radi o plagijatu. Brkiću su stoga naložili da mora u roku od godine dana napisati novi diplomski rad.