PLAGIRANJE RADA

Milijan Brkić je u cajtnotu s diplomskim, bolje neka zagrije stolac

25.07.2017 u 15:27

Bionic
Reading

Milijan Brkić (HDZ), potpredsjednik Sabora, još nije branio novi diplomski rad nakon što je utvrđeno da je plagirao onaj stari, potvrđeno je za tportal

Stručno povjerenstvo Visoke policijske škole, podsjetimo, prije godinu dana donijelo je odluku da Brkić mora napisati novi diplomski rad jer je stari plagirao, a tom prigodom ostao je i bez zvanja diplomiranog kriminalista.

Da Brkić nije branio novi rad, potvrđeno je za tportal iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP), a kao razlog se navodi žalba.

'U srpnju 2016. godine donesena je odluka Visoke policije škole, koja je bila u žalbenom postupku do listopada 2016., nakon koje je pokrenut upravni spor u studenom 2016. godine. Također vas obavještavamo da Milijan Brkić do ovoga trenutka nije branio novi završni rad, a rok od godinu dana za ispunjavanje dodatne obaveze započeo je 15. studenog 2016. godine', stoji u odgovoru MUP-a.   

Da će pisati novi diplomski rad, Brkić je najavio u listopadu prošle godine.

'Dogovaram temu sa svojim profesorom. To će biti društvene mreže i preobrazba digitalnog terorizma. Poštovat ću odluku Policijske akademije i pozvat ću medije, pa da obrana bude javna. Nakon toga ću upisati i postdiplomski, pa ćemo dalje vidjeti', rekao je Brkić gostujući na N1 televiziji.