predsjednik na kleku

Milanović: Plenković je gotov, ide u Bruxelles naplaćivati ulaz u WC

13.04.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Predsjednik RH Zoran Milanović sudjelovao je u obilježavanju 150. godišnjice organiziranog planinarstva u Hrvatskoj, popevši se s drugim planinarima na Klek

Milanović je u izjavi za medije rekao da za kriminalne radnje nitko ne odgovara jer se svakoga štiti.

Plenković na ovaj nasilan način više neće voditi Hrvatsku. Tu sam, ako mogu okupiti one koji se razlikuju, ali imaju zajedničko nešto što HDZ nema. Da nisu zaprljane vlašću, da nisu pljačkali i radili ljude budale. To HDZ radi svakodnevno”, rekao je Milanović, a prenosi N1.

“Ovi svi koji nisu HDZ, uz svu različitost, imaju jedno zajedničko, a to je da nisu bili lopovi jer nisu lopovi. HDZ je kartel koji je osuđen za kriminal. Dosta ljudi će, zbog nekog svog razloga, zaokružiti HDZ, šteta, ali ne pada mi napamet da sve te ljude optužujem da krše Ustav kao što je gojenac rekao za sve one koji će glasati za konkurenciju”, naveo je.

  • +29
Zoran Milanović na Kleku Izvor: Cropix / Autor: Robert Fajt

“Opozicija se malo bila opustila i dozvolili su tim razbojnicima da sve otmu. Četiri godine sam pružao fini otpor, onda grubi otpor, onda brutalni otpor, a bit će još grublji. I Ako bude imalo pameti i razuma kod onih koji idu na izbore, Plenković je gotov, on ide u Bruxelles naplaćivati ulaz u WC ili što već, neka si spremi sendvič”, rekao je Milanović.

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Štedul Fabac

Osvrnuo se i na svoju objavu na kojoj je pozvao ljude da glasaju za sve osim za HDZ. “Ne bih trebao to raditi? Pa oni ne bi trebali krasti. Ja bih trebao raditi puno konkretnije stvari. Na prošle izbore nisam izašao? Pa tko se promijenio ja, ili su se promijenile okolnosti. Dakle došli su divljaci koji nemaju mjere, koji kradu i otimaju. Koji za državne odvjetnike dovode kriminalce i onda kažu – da samo ranije znao ne bih tako. Pa znao je prije nego što je Sabor o tome odlučivao, pa zašto nije zaustavio proces”, zapitao se.

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Štedul Fabac

“Ta banda će dobiti jedan dio glasova, ali slobodna Hrvatska mora dobiti više i onda treba biti pametna i dogovorit se. Ja mogu i ne moram biti predsjednik, ja mogu i ne moram biti premijer za potrebu ovoga. Nemam više koga impresionirati, ovo radim iz osjećaja dužnosti. Kao što sam počeo surađivati s maminim sinom koji je rekao – bit će to tvrda kohabitacija, a ne zna što je tvrda ni što je kohabitacija. To je bila prijetnja jer sam smlavio njega i njegovu stranku i predsjednicu i zbog toga se svete godinama”, naveo je.