mišljenje iskusnog političara

Manolić prognozira tko će pobijediti na izborima, otkrio i što misli o Škori

12.06.2020 u 07:28

Bionic
Reading

Josip Manolić, najdugovječniji političar i nekadašnji šef tajnih službi koji je bio blizak suradnik i Titu i Tuđmanu prognozira ishode predstojećih izbora

Iako je 100 godina napunio još 22. ožujka, 100. rođendan još uvijek nije proslavio, ali pripreme su, kaže, u tijeku. Josip Manolić i dalje pomno prati sve što se događa u Hrvatskoj.

Manolić je za Dnevnik Nove TV otkrio i što misli tko će nakon nadolazećih parlamentarnih izbora slagati Vladu. Kaže da će to biti – SDP.

''Sve je drugo u rasulu. SDP je sada u prednosti jer je Zoran Milanović pobijedio. On nije pobijedio kao pojedinac, nego kao SDP-ovac sa saveznicima'', objašnjava bivši političar i dodaje da je Milanović po njegovu mišljenju dosad opravdao svoju ulogu, no ''kod svakog čovjeka ima jedna crta da ima svoje 'ja'''. ''I tog svog 'ja' je zaboravio u nekim trenutcima u promidžbi koji su bili stvarno pobjedonosni'', objašnjava.

Kada je riječ o Škorinu Domovinskom pokretu, Josip Manolić kaže da je to dobar imidž. ''Škoro osobno nema potencijala za politiku da provede taj pokret. On je, prije svega, prihvaćen kao pjevač. I ja kao političar sam ga prihvatio kao pjevača'', kazao je.