nestali dječak

Majka nestalog Tomislava kaže da mu je mobitel lociran, ali...

14.09.2023 u 12:17

Bionic
Reading

Još uvijek nije pronađen Tomislav Horvatuš koji je u utorak nestao u zagrebačkom naselju Špansko

'Što da više radim? Treće jutro sviće, mog djeteta nema', rekla je za Dnevnik.hr očajna Tomislavova majka Ana koja zbog brige neprestano zove policiju.

Ispričala je da je Tomislavov mobitel lociran u zgradi u Ulici Josipa Pupačića, ali se ne može precizno utvrditi o kojem se stanu radi.

'Moj muž je jučer ispred zgrade prosjedio cijeli dan. Adresu ima i policija, ali ondje je 20 stanova i oni ne žele ući u sve, a oni valjda imaju nekakve ovlasti. Ja nemam nikakve', istaknula je.

Tomislav je zadnji put viđen u pečenjari u koju je nakon igre na igralištu Nogometnog kluba Špansko otišao na ćevape.

Iz Policijske uprave zagrebačke su rekli da potraga za 15-godišnjakom traje te da u javnost ne mogu izlaziti s detaljima.

Tomislav je visok oko 175 cm, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao majicu kratkih rukava bež boje, donji dio trenirke crne boje, crno-bijele tenisice s crnim potplatom. Nosio je crnu torbicu preko ramena.

Ako ste ga vidjeli ili imate informacije o njemu, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.