PLJAČKAŠI U OKUČANIMA

Lopovi ukrali 1.100 kutija cigareta i 20 stabala

25.05.2011 u 19:19

Bionic
Reading

Kradljivci su u noći s utorka na srijedu provalili u dva kioska u Okučanima iz kojih su ukrali 1.100 kutija cigareta, vrijednih oko 23.000 kuna. Na meti lopova našli su se noćas i aparat za napitke, 20 stabala te jedan osobni automobil s kojeg je vješti kradljivac ukrao sve četiri gume

Vlasnika Audija jutros je u dvorištu njegove obiteljske kuće dočekao šokantan prizor. Dok nije bio kod kuće, kradljivac je s njegovog automobila tijekom noći, demontirao i ukrao sve četiri gume s aluminijskim felgama. Materijalna šteta bez stručne procjene iznosi oko tri tisuće kuna.

Iznenađeni su bili i radnici Šumarije Oriovac, kada su na mjestu na kojemu su donedavno bila stabla zatekli samo panjeve. Utvrđeno je da je nepoznati počinitelj u šumskom predjelu, nedaleko od mjesta Lovčići, motornom pilom posjekao 20 stabala hrasta, cera i bukve.

Stabla je potom isjekao na dužinu od jednog metra te ih je odvezao, a pretpostavlja se i prodao kao drva za ogrjev. Materijalna šteta bez stručne procjene je oko 1.500 kuna.

Policija traga za nepoznatim počiniteljima krađa, kojima slijede kaznene prijave.