MAXTV PRVA LIGA

Lokosi iščupali bod u Osijeku, Karlovac napokon slavio

28.04.2012 u 19:56

Bionic
Reading

U Gradskom vrtu Osijek je u 28. kolu MAXtv Prve lige propustio doći do sva tri boda protiv Lokomotive odigravši 1:1. Karlovac je uspio nakon dugo vremena pobijediti. Karlovčani su bili bolji od Šibenika 1:0

U derbiju sredine tablice Osijek i Lokomotiva odigrali su bez pobjednika 1:1. Iako su domaćini vodili pogotkom kapetana Smoje iz treće minute, gosti iz Zagreba uspjeli su svoju dobru igru okruniti pogotkom Brozovića u 87. minuti. Za obje momčadi ovaj ogled je bio važan zbog zadržavanja prvoligaškog statusa, no na kraju je remi sasvim zaslužen prema onome što su momčadi pokazale na terenu.

Domaćini su bili bolji u prvom dijelu, no u nastavku 'lokosi' su bili dominantniji te su sasvi zasluženo došli do boda u Gradskom vrtu.

Karlovac, koji je već jednom nogom u drugoj ligi, uspio je nakon dugo vremena doći do pobjede. Karlovčani su uz dosta muke uspjeli pobijediti Šibenik golom Mateja Jelića u sudačkoj nadoknadi. Gosti iz Šibenika imaju za čime žaliti jer su bili bolji tijekom cijele utakmice, no kada se već činilo da će se dijeliti bodovi, Jelić je odlično reagirao na jedan ubačaj i iz blizine poentirao za pobjedu Karlovca.