MOBILNI GAMING

Logitech želi svaki iPhone 5 pretvoriti u igraću konzolu

21.11.2013 u 11:29

Bionic
Reading

Veliki proizvođač predstavio je dodatak koji su mnogi mobilni gameri čekali

Danas je Logitech predstavio svoj najnoviji proizvod – LogitechPowerShell kontroler s ugrađenom baterijom namijenjen igranju na iPhone5s, iPhone 5 i iPod touch uređajima s iOS 7 operativnim sustavom.

Korištenje gadgeta je izuzetno jednostavno – iPhone ili iPod touchpotrebno je umetnuti u kontroler na isti način kao što na mobilnomuređaju postavljate zaštitnu masku. Sve analogne tipke na LogitechPowerShell kontroleru su nadohvat ruke i pružaju prepoznatljivo iskustvoigranja na konzolama.

 

 

 

 

 

Kad mobilni uređaj postavite u kontroler možete vidjeti cijeli zaslonza vrijeme igranja i tako stvoriti maksimalan doživljaj igranja.Zahvaljujući ugodnom obliku kontrolera igranje odsada može trajati punoduže. Ovaj prijenosni kontroler lako stane u džep ili torbu pa ga stogamožete koristiti za igranje u svakom trenutku na svom mobilnom uređaju.

 

“Osmislili smo kontroler za istinsko iskustvo igranja na iOS 7 mobilnim uređaja”, rekao je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer Logitech gaming poslovanja. “Naše istraživanje je pokazalo da 87 % iPhone i iPod touch korisnika igra igre na svojim uređajima te smo zaključili da je sada pravo vrijeme da predstavimo jedan revolucionarni uređaj za novu dimenziju mobilnog igranja.” 

 

Dok se iPhone ili iPod touch nalazi u kontroleru dostupne su svetipke za uključivanje i isključivanje telefona, kameru, zvuk, slušalice ipunjač. Kontroler ima 1500 mAh bateriju koja povećava kapacitetbaterije iPhone 5s, iPhone 5 ili iPod touch uređaja, a obje baterijemoguće je napuniti istodobno bez potrebe vađenja telefona iz kontrolera..

Kontroler je kompatibilan s dugačkom listom popularnih igara kojekoriste nove mogućnosti iOS 7 operativnog sustava, uključujući Bastion,Fast & Furious 6, MetalStorm Aces, Galaxy On ​​Fire 2 HD i Nitro, tes ostalim igrama dostupnim za kupnju na Apple App Storeu.

Logitech PowerShell kontroler s baterijom će od danas biti dostupanza online prednarudžbe po preporučenoj cijeni od 99.99 EUR putem AppleStorea. Proizvod se očekuje kod ostalih svjetskih distributera tijekomprosinca.

 

 

Izvor: Gadgeterija