DO 27 STUPNJEVA

Ljeto nam se iskupljuje kroz jesen

12.10.2014 u 11:04

Bionic
Reading

Hrvatsku danas očekuje pretežno sunčano vrijeme, u zapadnim predjelima povremeno uz umjerenu naoblaku, izvijestio je jutros DHMZ.

Ujutro u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu mjestimice magla ili niski oblaci, a ponegdje na riječkom području i u Istri može biti i slabe kiše.

Vjetar slab, u gorju ponegdje i umjeren jugozapadni, a na Jadranu slabo, na otvorenom moru umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 21 do 27 stupnjeva Celzijusa.

U ponedjeljak će u većem dijelu zemlje biti također pretežno sunčano s malom do umjerenom naoblakom, a ujutro ponegdje može biti sumaglice ili magle.

Više oblaka očekuje se u najzapadnijim područjima i na sjevernom Jadranu, a uglavnom potkraj ponedjeljka ponegdje će biti i malo kiše.

Vjetar će biti većinom slab, u zapadnim krajevima i umjeren južni i jugozapadni. Na Jadranu slabo do umjereno, na otvorenom moru i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 10 do 15, a na Jadranu od 15 do 20 °C. Najviša temperatura od 20 do 26 °C.