SULUDA AKCIJA U SAD-U

Kupite automobil i dobijte kalašnjikov gratis

18.07.2009 u 12:46

Bionic
Reading

Poznato je da je svjetska automobilska industrija platila najveći danak gospodarskoj krizi. Prodavaonica automobila u američkoj državi Kanzas dosjetila se kako privući što više kupaca. Uz kupljeno pick-up vozilo dobivate besplatno - poluautomatsku pušku kalašnjikov

Da bi stvar bila još bizarnija, akcijska ponuda reklamirana je sloganom koji bi u slobodnom prijevodu glasio 'Puške, Bog, petlja (muda) i američki pick-upovi'.

Vlasnik prodavaonice automobila Max Motors Mark Muller zaljubljenik je u američki način života. Kaže da je takva akcija 'zdrav način da svoje subnarodnjake potakne da se brinu za svoju sigurnost'.

'Mi imamo obvezu zaštititi se. Na svijetu je puno luđaka. Onaj tko se ne zaštiti, ponaša se krajnje neodgovorno', kaže Muller koji je inače strastveni sakupljač vatrenog oružja.

'Imam ih sve. Strojnice, poluautomatske puške, pištolje, sve. Ne nosim oružje jer sam zao. Nosim ga jer sam se u životu nagledao mnogo zla', pojasnio je Muller.

Kaže da su reakcije na njegovu kampanju odlične. 'Jedna je mušterija naručila sedam pick-upova. Rekao je da mu ne treba sedam kalašnjikova pa sam mu dozvolio da izabere neku drugu pušku', piše Daily Mail.