SVE IM OBJASNIO

Krstičević stao pred nezadovoljne navijače Hajduka

14.03.2013 u 21:57

Bionic
Reading

Navijači Hajduka tražili su od trenera objašnjenje zbog čega namjerava prvog golmana Gorana Blaževića zamijeniti mladim Lovrom Kalinićem, te tko na njega vrši pritisak, da bi to učinio.

Nespretna najava namjere trenera Hajduka Miše Krstičevića kako će Gorana Blaževića zamijeniti Lovrom Kalinićem, uzbunila je dio navijača, koji su uoči ogleda s Istrom došli potražiti neke odgovore od trenera. Prije svega tko je na njega izvršio pritisak da tako nešto napravi, vodstvo kluba, menadžer...

Obzirom da nisu našli Krstičevića, koji je bio odsutan s treninga, navijači su otišli neobavljena posla, no da sve ne ostane na tome pobrinuo se Krstičević, koji se u četvrtak sastao s navijačima. Da nema što kriti, kazao je već uoči utakmice s Istrom, kada je rekao kako na njega nitko ne vrši pritisak, te kako je Kalinić zaslužio priliku da dokaže je li sposoban preuzeti ulogu prvog vratara kad Blažević ode u inozemstvo.

Isto je ponovio navijačima i ovom prilikom. Sve u želji da mladi Kalinić, koji će braniti u nedjelju u ogledu sa Zadrom jer Blažević izdržava kaznu zbog tri žuta kartona, ne osjeti dodatni pritisak s tribina, pogotovo ne zbog nečega za što objektivno nije ni kriv.