KANDIDATI ZA GRADONAČELNIKA

Kregar i Klarić skoro se potukli u središtu Zagreba

29.04.2009 u 13:39

Bionic
Reading

Dvojica kandidata za gradonačelnika Zagreba, Zlatko Klarić iz ASH i nezavisni kandidat Josip Kregar žestoko su se posvađali u centru Zagreba, a svjedoci kažu da je malo nedostajalo da se i potuku

'Kregar mi se unio u lice i počeo tako galamiti na mene da sam se šokirao! Napao me da ja plaćam studente da mi sakupljaju potpise, a to je istina i ja sam na to ponosan. On pak angažira svoje studente, a oni kasnije kod njega izlaze na ispit. Pa to je 'Indeks 2'. Neviđen bezobrazluk!' ispričao je Klarić.

Zlatko Klarić

Kregar tvrdi da ga Klarić napada jer je ljubomoran na rezultate anketa koje navodno pokazuju da će u drugom krugu lokalnih izbora pobijediti Bandića.

Poručio je kako njemu studenti potpise sakupljaju iz uvjerenja, a da ih Klarić mora plaćati. 'Studenti Tea Zelenika i Teo Giljević ponudili su pomoći profesoru Kregaru u prikupljanju potpisa za kandidaturu kao volonteri. Njihova je ponuda prihvaćena, povjereni su posao izvrsno odradili i sada netko u pitanje dovodi, njihovi i integritet profesora Kregara. Spomenuti su izvrsni studenti završnih godina studija i ne trebaju polagati niti jedan ispit kod prof. Kregara', poručio je glasnogovornik kampanje Alexander Štrbac.

Istaknuo je još kako 'za razliku od nezavisnog kandidata Josipa Kregara, koji je poznat kako u domaćim tako inozemnim stručnim krugovima, za kandidata ASH, bez provokacija i incidenata teško da bi znali i članovi njegove stranke'.