OBOŽAVATELJICA BIVŠEG PREDSJEDNIKA

Koštunica: Pomozite mi, proganja me žena-manijak

26.04.2017 u 22:47

Bionic
Reading

Bivši predsjednik nekadašnje SR Jugoslavije i čelnik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica požalio se srpskim medijima kako ga već dvije godine proganja žena s lažnim profilom koju, kako kaže, 'nije ni vidio niti upoznao', a koja tvrdi kako će se njih dvoje uskoro vjenčati

'Policija je obećala da će ona prestati s nasrtajima, ali to i dalje traje. Psihijatri kažu da je u pitanju osoba koja nije pri sebi', kazao je za Kurir nekadašnji predsjednik.

'Prije godinu-dvije na njezinom se facebook-profilu pojavila ta priča. Na sve moguće načine sam pokušao to zaustaviti. Budući da se radi o nekoj vrsti kriminala putem društvenih mreža, razgovarao sam s policijom kako bi je upozorila da prestane s tim maltretiranjem. Ženu uopće ne znam i, kao što vidite, nigdje nema zajedničkih slika. Istina je da su me pratile sve moguće političke izmišljotine i sada kada sam se povukao, stalo mi je do mira. Tražit ću intervenciju policije', kazao je Koštunica dodajući kako je progoniteljica jednom prilikom došla i na vrata njegova stana.

'Jedanput je pokušala doći kod mene, ali sam to izbjegao rekavši da nisam u Beogradu. Žena nije u redu, razgovarao sam sa psihijatrima te su oni potvrdili moje mišljenje. Došla je nekako i do mog broja telefona... Onda sam zvao čovjeka iz MUP-a i rekao da ne tražim nikakve privilegije, već da progon prestane. Razgovarali su s njom, obećala je da će da se smiri, ali eto, vidite... Čak sam se preko nekih prijatelja koji se više bave tim stvarima raspitao mogu li se ugasiti ti profili na Facebooku. No taj njen lažni profil nemoguće je skinuti, jer ta procedura mora ići do Amerike... Eto, pomozite mi da skinem tu bijedu s vrata, mada ona neće prestati, ali bar da javnost zna o čemu se radi', požalio se Koštunica.

Naime, izvjesna Ljiljana iz beogradske četvrti Dorćol, koja je na svojem facebook-profilu već promijenila prezime u Koštunica, prethodno je u medijima tvrdila da je u ljubavnoj vezi s Vojislavom Koštunicom.

'Nas dvoje se odavno poznajemo, a ponovo smo se sreli 2012. Družimo se, mi živimo život. Uskoro ćemo se vjenčati i bit ćete o tome obaviješteni', izjavila je obožavateljica bivšeg predsjednika.

Na pitanje može li dostaviti zajedničke fotografije kao dokaz da je njihova veza istinita, Ljiljana je kazala kako je takvo što nemoguće dok se ne obavi građansko vjenčanje.

'To je njegova želja i ja je poštujem. Voja ne zna da ja pričam s medijima, ali ću mu reći. On, evo, šeta po dvorištu, obavijestit ću ga da tekst sutra izlazi...', kazala je Ljiljana za Kurir.

Inače, Koštunica je već dvije godine udovac, nakon što mu je preminula supruga Zorica Radović.